У нас в гостях «Росяночка»

Posted By on 30.05.2011

Вельмишановний  Отче  Василію, вельмишановна громадо  Храму Покрови Пресвятої  Богородиці!
Іван Манжура

22.05.2011 року ми мали чудову нагоду побувати у Храмі Покрови Пресвятої Богородиці, разом з усіма прихожанами зустріти свято Святителя Миколая.Іван Манжура

Наші діти, учасники Володаря «Гран-прі», лауреата Міжнародних і Всеукраїнських фестивалів – конкурсів, зразкового фольклорно — інструментального ансамблю «Росяночка» Центру дитячої та юнацької творчості Ленінського р-ну м. Запоріжжя з завзяттям демонстрували свої навички і вміння, даючи концерт для прихожан Храму, щедро ділилися своїм відчуттям краси неперевершених мелодій українських народних пісень, грою на українських народних музичних інструментах. Маленьким артистам було дуже приємно виступати перед доброзичливими, зацікавленими слухачами.

А скільки неповторних вражень у дітей  і дорослих залишилося від перебування  в такому благодатному куточку нашої нашої України — в Храмі Покрови Пресвятої Богородиці!  І спілкування з отцем  Василієм, і таке добре, уважне відношення до дітей, смачне частування. Іван МанжураА яку дивину побачили в музеї діти! Те, про що читали в підручниках, який вигляд мав побут  наших предків,  побачили воочію. І скільки всього цікавого навколо, а головне — корисного для дітей!   Все цвіте, буяє. Іван Манжура Попасти в обійми такої чистої, первозданної природи, такої Божої благодаті —  то назавжди прикипіти серцем  до цього райського куточку. І навіть небо було доброзичливо-привітним до нас. Величезна чорна хмара з півнеба чекала, поки ми не сядемо в автобус. Через хвилину, як рушив наш автобус, полив ливень. І пішли розмови по мобілках. Всі спішили поділитись враженнями.

Іван МанжураОсь лише одне із них: «Ми наче попали в інший світ…»

Добрі, світлі спогади залишаться з нами назавжди і кликатимуть нас в дорогу, щоб ще і ще раз завітати до Храму Покрови Пресвятої Богородиці, почути мудре слово отця Василія, відчути благодать Божу.

Дозвольте низенько вклонитися Вам, отче Василію, і всій громаді Храму Покрови Пресвятої  Богородиці за гостинність, таке добре, тепле, уважне ставлення до дітей і всіх прихожан.
Іван Манжура
З пошаною,

Голова Ради Запорізької дитячої громадської організації

«Народні традиції дітям», керівник зразкового фольклорно-інструментального ансамблю «Росяночка», заслужений працівник культури України – Людмила Чеснєйша.

 


Comments

Можете залишити свій коментар

Захист від спаму *