Рубанівське

 


 

Щиро вітаємо Вас!

Мира, Добра і Радості дай Вам Бог!

Ласкаво просимо до нас у гості!

Покров

КАРТА САЙТУ
Перекласти сайт
Новини Підписатися на новини

3D тур

по Рубанівському!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 

 

 
 
У РУБАНІВСЬКОМУ ЧОЛОВІЧОМУ МОНАСТИРІ  
ВІДБУЛОСЬ ПОПОВНЕННЯ БРАТІЇ
 
 
 
11 вересня 2020 р. керуючий Дніпропетровською єпархією Високопреосвященнійший Владика Симеон (Зінкевич) відвідав Свято-Покровський чоловічий монастир в с. Рубанівське, де звершив три чернечі постриги над послушниками обителі: Едуардом Муравйовим, Анатолієм Ковалем та Русланом Палторацьким.
За древньою церковною традицією, під духовною опікою відомого старця, намісника монастиря ігумена Василя (Пишного) іноки тепер будуть мати імена на честь преподобних Агапіта, Онисифора та Елладія Києво-Печерських.
Новопострижені монахи приєдналися до досвідчених насельників монастиря - ієромонаха Варлаама, ієромонаха Полікарпа та монаха Онисима.
Наприкінці чину постригу Архіпастир звернувся до новопострижених ченців з повчальним словом. У своєму слові Владика зосередив увагу молодих монахів на висоті чернечого служіння та закликав їх свято берегти обітниці, дані Богові. Також владика Симеон привітав намісника монастиря ігумена Василя з цією подією, та побажав допомоги Божої у несенні послуху намісника.
На завершення всі присутні побажали інокам Божого благословення на несення нелегкого ангельського служіння.
Свято-Покровський чоловічий монастир знаходиться у мальовничому селі Рубанівське, Васильківського району, Дніпропетровської області. У монастирі невгасимо палає лампада чернечої молитви, число братії невпинно зростає.  
 
Монастир радо приймає паломників із різних куточків України.
 
http://cerkva.dp.ua/u-rubanivskomu-cholovichomu-monastiri-vidbulos-popovnennya-bratiyi
 
 
 
27 грудня 2020 - неділя праотців.
Божественну літургію в нашому храмі очолить Владика Симеон,
архієпископ Дніпровський і Криворізький
Початок з 9:00
 
Ченці Рубанівського Покровського монастиря. Поздоровляємо Вас! Дякуємо Вам! Отак і служіть Богу і людям! Многая літа!
 
 
 

17 жовтня 2020 р. на 53-му році життя, після важкої хвороби, відійшов у вічність ієромонах Покровського чоловічого монастиря с.Рубанівське Васильківського району
на Січеславщині Варлаам (Дерев’янко).
Ієромонах Варлаам народився 17 квітня 1967 р. в м. Бодайбо Іркутської області. Після закінчення Гірничого технікуму Варлаам (тоді ще Володимир)
працював в об'єднанні "Лєназолото".
А після переїзду в Україну, він прийняв 14 жовтня 2015 р. священицький сан, 1 квітня 2020 р. дав чернечу обітницю в Рубанівському Покровському чоловічому монастирі.
Ієромонах Варлаам був особливою людиною і в нього все було неповторне і незвичайне: урочисті служби, ласкава усмішка, елеґантна вимова, сяючі очі, рішучий погляд, добрі поради. Він стяжав до себе любов всіх прихожан і вони разом з ним з радістю насолоджувались цією святою вічною любов’ю…
Адже «пророцтва зникнуть, мови замовкнуть, знання зникне, а любов залишиться...».
Вічна та світла пам'ять ієромонаху Варлааму (Дерев’янко)!

 
 
 

Перейти к верхней панели Выйти